lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Láska a erotika

V této oblasti hledám klíč k nápravě světa. Láska patří spolu s penězi, zdravím a štěstím mezi čtyři priority každého z nás, jen pořadí máme každý jiné. Jde o hodnotu bezprostředně související s osobností a pro vztahy je láska hodnotou výchozí i cílovou. Patří se i sexualita, pářící akt pro potěšení a jako forma komunikace mezi partnery. Toto téma se řešilo již při stvoření člověka spolu s lidskými schopnostmi. Čeho bude člověk schopen a co bude prožívat. 
Lidským prožitkům se věnuje psychologie pouze okrajově, asi se jedná o 13. komnatu. To je oblast znalostí a schopností do které není umožněn přístup všem. Co nastane, když člověk ovládne své prožívání, když rozpozná své možnosti a bude se snažit je cíleně prožít? Některé příjemné prožitky jsou vyvolány drogami, další prožitky nám dává láska a erotika. Mnoho lidí tuto oblast suverénně osvojilo, o tom svědčí velké množství odborných výrazů pro různé aktivity a mnoho forem erotických a sexuálních hrátek. Proč ale do zcela soukromé záležitosti vstupuje společnost se snahou mnohé sexuální praktiky blokovat a trestat? Důvody by mohly být tyto: sex osvobozuje a nemá k němu přístup každý, také ho někdo chce mít pouze pro sebe třeba jako záležitost rituální. Páření je snad jen pozemská záležitost, vesmír páření nezná. 
Ve světské oblasti je střet zájmů mezi správou založenou na negativní energii a láskou, která je silným zdrojem energie pozitivní. To je důvod, proč láska a sex člověka osvobozují, naproti tomu správa civilizace úspěšně člověka (lidstvo) zotročuje. Mnoho forem erotiky a sexu je rituálních v okultní praxi pozemské spirituality a pozemských kultů, zveřejnění vede k likvidaci.
Homosexualita má svoji historii. Nyní je pro mnohé muže a ženy náhražkou, pokud nenajdou vhodného hetrosexuálního partnera. Ta historie začíná u Persea a Andromédy a jako nit provází perskou tradici až do dnešní doby. Akceptování souvisí s aktuální mocí této entity.
Je zde i tajemství dětské nahoty a pedofílie. Není akceptována sexuální aktivita dětí. Určitě jde o rituální záležitost, církev katolická si tímto způsobem vyhledávala nové kněze mezi ministranty. Je zde nějaká skupina, pro kterou je dětská nahota také rituální záležitostí snad jako forma estetická, která provokuje zvláštní emoce. Z nějakého mně neznámého důvodu má společnost o tuto oblast eminentní zájem, provokuje, šmíruje a trestá. Každý člověk projeví svoji sexuální orientaci již jako dítě od jednoho roku. Projevy jsou individuální a musí se respektovat. Vliv prostředí tyto projevy časem změní, posílí nebo utlumí.     
.