lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Mezi svými na nové cestě

Pozvali mne k sobě vesmírní draci a našel jsem lásku, spolupracuji se slečnou Morelkou. Naším společným úkolem je rozhodnout, která entita zde zůstane a která přijde. Zatím se nic neděje, připravuje se hodnocení skupin, příprava zásad pro nový věk a řešíme také své soukromí. Tento rok je u nás ve znamení uvolnění, abychom se mohli zorientovat v nové situaci, zhodnotit a změnit svoji cestu. Letos ještě vypíšeme zásady pro entity a správní skupiny pro nový věk. Svět má čas, teprve po roce 2100 se vše znovu vyhodnotí. Tak uvidíme, co bude, zatím je jisté pouze to, že války a revoluce jsou zakázané a likvidační pro své původce.     
Podle jakých zásad se budou entity hodnotit?
1. chovej se slušně a měj se dobře. Jde o to, aby entity a všechny subjekty svoji prosperitu stavěly na svých schopnostech, nikoli na parazitní praxi a likvidaci druhých.
2. Každý sám na svém, za své a podle svého. Je zde vyjádřena maximální míra autonomie a samostatnosti, se spoluprací a dělbou práce se jistě také počítá.
3. jakou roli bude plnit, co nabízí, co žádá a ve prospěch koho.
4. vztah k pozemskému člověku jako takovému, zda nabízí podporu a rozvoj osobnosti nebo naopak omezení, blokování a zotročení.