lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Nezbývá, než jít vlastní cestou

Od prvních chvil, kdy jsem projevil zájem o duchovno, jsem měl stále nějaké průvodce. Jako první přišel Ježíš, ale těch je mnoho, jde o archetypální bytost, kterou může mít každý. Jak jeden odešel, hned přišel další a navštívili mne snad všichni, které známe. Začali tím, že vyhnali nebo zlikvidovali mé průvodce. Důsledně pak blokovali všechny mé zájmy.   
Vybral jsem si tyto své průvodce iko-JK.jpg (17616 bytes) klepněte si. Stále jsem je musel někde hledat. Tak tomu bylo celých dvacet let (1995 - 2015) Kromě toho se přichozí bytosti vydávaly za někoho jiného. Věřím však, že se tyto spirituální mocenské praktiky podaří odstranit.
Jaké je řešení? Ukotvit se ve skupině mezi svými souvěrci, usilovat o své dobro a na druhé neútočit. Nesdělovat jinověrcům své plány a záměry. Nepřijímat pozvání na jiné duchovní cesty, pokud nesdělují všechny své plány a programy. Zůstat mezi svými a pokud nejde o skupinu konformní, tak se držet v ústraní. Jak poznáme, že jsme mezi svými? Můžeme mezi nimi v soukromí jednat, jako bychom tam byli sami, protože nás v ničem neomezují, spíše podporují a jednají stejně, podle stejných pravidel a hodnot jako my.    
A také už vím, kdo je svobodný a kdo ne. Svobodný je ten, kdo může prosadit svoji vůli a uplatnit své schopnosti. Tak se stane, že i ten, kdo má vše, může být nesvobodný.
Nakonec ještě vysvětlím, proč radí lidé neúspěšní: protože o všem přemýšlí a hledají cestu k úspěchu. Kdo je úspěšný, nic nehledá a nic neřeší.