lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Na své cestě

Dnes už jsem na své cestě. Trvalo to sice třicet let (1985 až 2015), ale už jsem našel svoji cestu a svého boha. Mohu ukázat ostatním cestu i hodnoty, které představují boha, kterého jsem nalezl. Mnozí mají snahu ukazovat cestu k "pravému Bohu", ale ještě k němu nikdo nedošel, já k tomu svému ano. Když ukáži druhým cestu, půjdou mnozí na opačnou stranu. Jejich věc, jsou tak zvyklí, chodili tak všichni již tři milénia. Záleží na tom, co hledají.
Já jsem hledal osvobození člověka a harmonii ve vztazích. Mnoho škod zde nadělaly "svaté knihy". Jejich autorita je lidem vnucována násilím, jakmile násilí polevilo, lidé se vzbouřili a rozprchli se do celého světa jako kdysi, když padl Babylon. A co s tím? Ať si svaté knihy nechají souvěrci a jejich zásady ať nevnucují jiným. Pokud byste hledali něco jiného, tak si přečtěte mé texty, jsou svědectvím o hledání cesty. Měl jsem snahu vše, co se tam stále opakuje, složit do jednoho přehledu, ale od záměru jsem ustoupil. V textech jsem se opakoval a to opakování může být přijato jako potvrzení strávnosti a případné protichůdné informace se mohou negovat nebo přijmout jako alternativa. Myslím si však, že s ohledem na to, jak se během těch třiceti let měnil svět, jsou mé texty neměnné a stejně cílené.
A co nyní? Pro sebe a své přátele hledám lásku, zdraví, peníze a štěstí, také způsob, jak rozvíjet a prosadit osobní schopnosti. Svět má penízky jen pro někoho, pro nás ne, tak to zkusíme řešit společným bydlením v sociálním vztahu.

lg__texty.gif (1133 bytes)