lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Stále to někomu není jasné

Tato doba řeší aktuální problémy vztahu mezi skupinami a entitami (skupiny s vlastní spiritualitou).
Problém vznikl po odchodu Melkora na Plejády. Ten upravoval vztahy mezi skupinami a bránil vzniku konfliktů mezi nimi. Odešel na základě konfliktu s vyšší mocí, protože bránil vzniku civilizace zde na planetě. Od té doby (čtyři milénia) snad všechny skupiny usilují pouze o svůj vlastní prospěch a to i s podporou vesmírných mocností, které trvale přicházely na tuto planetu, protože zde měly lepší existenční podmínky, než na planetě vlastní. Narušovaly však pozemskou přirozenost a snažily se i za cenu násilí a sankcí prosadit vlastní představy zapsané do "svatých knih". Tento stav naopak nerespektovaly některé konspirační skupiny a ve snaze ovládnout zbytek světa narušily autoritativní systémy a tím do nich vnesly chaos, který se stal likvidačním pro danou společnost i pro její okolí. Jak se uvolňoval duchovní prostor, připojily se snahy jiných skupin dříve izolovaných. Mnozí pochopili beznadějnost situace a pomocí mediálních prostředků vytvářejí zcela jiný obraz společnosti. Každá entita nyní řeší svoji vlastní existenci a snaží se eliminovat vše, co ji ohrožuje. To se týká i skupin pouze duchovních, které ještě neovládly některou lidskou skupinu. Tak se v magii setkáváme se zcela novými nehumanoidními entitami, které sem přišly z kosmu. Také ony se zde chtějí usadit a protože nedokáží vytvořit svůj vlastní svět, tak mají snahu ovládnout to, co zde ještě funguje. Absence řádu na úrovni Univerza však vede ke konfliktům často likvidačním i pro tyto skupiny. Proces globalizace spojený se snahou naprostého ovládnutí světa pomocí peněz, je v rozporu s pozemskou přirozeností a absence duchovní podpory a také nerespektování vůle jiných národů a pronárodů vede k likvidačním konfliktům, které nikomu neprospějí a nevyhovují. Rizikovou situaci udržují také "konzervativní síly", rody v mocenských pohodlných pozicích. Multikulturnímu systému dělené moci daly jiný obsah a program, to vedlo k neúspěchu a diskreditaci.
A jaké je řešení? PLANETA JE DOST VELKÁ PRO VŠECHNY. Musí se obnovit mocenská role na úrovni Univerza, která přidělí entitám a skupinám území. Na svém území si každá entita může vytvořit společnenství podle svých představ a to s vědomím, že jedině soulad s pozemskou přirozeností je zárukou existenční perspektivy. Znalosti jsou každému k dispozici a každý může uplatnit dobré zkušenosti sousedů. Každý subjekt, který sleduje pouze vlastní zájmy, si musí uvědomit, že je pouze jedním z mnoha. Každý subjekt, entita, skupina, kulty, rody, musí hledat své nekonfliktní místo na planetě, mít se dobře a neútočit na druhé ani je neomezovat.  
Jak se rozpadají státy, tak lidé hledají záchranu a lepší život, došlo ke "stěhování národů". Lidé odcházejí za lepší existencí, ale to, před čím utíkali, si berou s sebou a na novém chtějí žít podle toho nač jsou zvyklí. To mohou ve svém soukromí, ale nemohou to vnucovat společnosti, u které hledají pomoc. Musí se přizpůsobit, jinak své problémy šíří do nového prostoru. 
Nepřežil ten, kdo bojoval, ale ten, kdo se dokázal přizůsobit novým podmínkám dříve, než mu došly síly. Spolehlivě přežil ten, kdo se stal pro své prostředí přínosem, kdo dokázal obdarovat. Parazitní životní styl, který vedl k zotročení člověka, už nebude možný.