lg_prirozvira.gif (2855 bytes)

FUNKCE BOHA DOMINÁTORA

Další odhalení, pochybuji, že by to někdo věděl a řešil. Pozemský problém spočívá v tom, že zde aktivně působili vesmírní bohové a snad pod vlivem ohrožení si vytvořili od lidí odstup a trvale učili lidi, že oni nemohou být bohy, že mezi lidmi a bohy je nepřekonatelná propast. Jenže ani duchovní bytost není věčná a zejména pokud prosazuje a realizuje svoji vůli, unaví se a potřebuje odpočinek nebo zastoupení. Tento stav zde trvá nejméně čtyři milénia a snad i konfrontační situace nakonec způsobily zánik bohů.
Tak zanikli bohové, kteří měli přístup k informacím, lidé zapomněli magické postupy a vyšší úrovně přestaly plnit své funkce.
Tak se stalo, že nejvyšším záměrem zůstává udržení mocenských pozic, ale celý systém přestává fungovat. Jeho hlavní role byly řešit problémy, ukazovat nové možnosti a udržovat kariérní řád, na jehož konci bylo posílení boží pozice novými vyvolenými po jejich zaškolení, prověření a osvědčení  převzali božské posty. Tyto mechanismy fungovaly v Egyptě a Babyloně a také tam, kde systém mohl být plně funkční. Mnozí úspěšní obnovili svoji existenci postupem na vyšší úroveň. Na všech správních úrovních platí, že problémový systém udržuje svůj vliv oslabením a  likvidací svého okolí, nahoru i dolů. To jsou přímé následky mocenských konfliktů zde mezi entitami po odeslání Melkora, který vztahy mezi entitami řešil. Zcela jsme ztratili napojení na zdroje informací. Nefunguje nám úroveň Universum a nedaří se ji obnovit. Staří bohové již zanikli a noví, které si doplnil člověk, nemají dostatek znalostí a možností, aby mohli úspěšně plnit svoji roli. Pomoc přichází z kosmu od civilizací, které fungují, vracejí se osoby s pozemským původem, jsou zde jako děti indigové, kříšťálové, duhové a jiné, velmi šikovné od prvních dnů života, ale pro svoji odlišnost a pro neznalost věci, jsou likvidovány mnoha zůsoby subjekty, které chtějí udržet své posty. Ve vlastním zájmu jim připravíme existenční podmínky. Prvním krokem je upravit vztahy vnější a vnitřní, ve vnějších vztazích pracujeme a plníme svoji funkci a roli ve prospěch společnosti, ve svém soukromí si pak nastavíme relaxaci podle svých představ a potřeb. Tyto informace mne vracejí do reality. Budu dál obnovovat existenční podmínky a ve svém soukromí hledat lásku a silné pozitivní prožitky. Budu dávat energii, duchovní principy a invokovat. Vedle toho budu ve dvojici lidem pomáhat napravovat partnerské vztahy a lásku.