lg_prirozvira.gif (2855 bytes)

DUCHOVNÍ ZDROJE

Vnímám svět ve velkém chaosu, chaos ovšem dává naději, že se změní systém. Zlo a násilí, které svět ovládlo, snad nikdo nečekal a tak věřím tomu, že stav nikdo nemá snahu udržet. Mnoho bytostí, které měly snahu svět napravit, dostalo se do konfrontace a zdémonizovalo se a tak budu přijímat všechny bytosti, protože mnoha z nich jsem schopen uspokojit jejich přání a tím jejich démonizaci zrušit. Moje přání? Někde se usadit s mojí přítelkyní a plnit společný program lásky a dobrých vztahů. Snaha zlomit zlo zlem už vyčerpala své možnosti a musíme hledat něco nového a tím je odpuštění.
Budu tedy přijímat všechny, i ty zdiskreditované, protože chyba není na jejich straně, ale na straně systému udržení moci.
A co je mým úkolem? Čistit svět od energie zloby a msty, kterou vysílají lidé postižení, frustrovaní a v bezvýchodné situaci. Dále mám do světa, především do Evropy, vysílat energie lásky a pohody. Také mám plnit roli křtitele a do Evropy posílat pro každého jeden duchovní princip denně. Jde o léčbu společnosti. Berte, je to zdarma pro všechny. Tak uvidíme, co bude.