..

2025

240724

.
Soutěž
.
Vše věčné, co stále existuje, uspořádáno je do kruhu. Všemu, co něco produkuje, se musí jeho produkty odebírat, jinak se produkce zastaví. Vše musí probíhat v určitých mezích, jinak dojde k destrukci systému. To jsou nástroje pro udržení systému a mezi ně patří také soutěž. Ta probíhá mezi velkými i malými skupinami na základě dohodnutých pravidel. Nad každou soutěží musí působit nestranný arbitr s dostatečnými pravomocemi. 
Nad námi bděl světový četník, toho úkolu se chtěly zhostit Státy. Moc se jim to nepovedlo, místo zajištění spravedlivého systému a svobody sloužily sobě a vyšším mocnostem. Abychom je mohli časem hodnotit, musíme mít k dispozici alternativu pro srovnání. Čeká nás hodně práce, což je dobré. 
Od roku 1988 dosud, to je 36 let, jsem psal Boží vůli pro společnost a svět s cílem hladkého přechodu mezi věky. Mandát pro Plejáďany a jejich církve stanovený na dvě milénia, skončil. Do jaké míry se realizovaly pozemské síly, je těžké odhadnout. Určitě však byl celý systém zaměřený na zotročení člověka a celého lidstva s výjimkou spolupracujících elit. Dostal jsem pokyn, abych už nic nepsal, elity stejně provedly úplný opak. Společnost to zdůvodnila neochotou něco měnit, ale ke změnám tak jejich vinou došlo.  
Co můžeme očekávat? Další velké změny. Budou ve prospěch lidstva a společnosti, často nevysvětlitelné a nepochopitelné. Budou je realizovat odmítnutí bohové, silně naštvaní. Tak se pohodlně usaďte a začínáme.   
   
.