lg_home.gif (3905 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

Další psaní

Duchovní služba - 02.06.24
.
V roce 1985 jsem dostal dotaz, zda chci dát světu novou víru. Odpověděl jsem, že ano. Od toho okamžiku se mi duchovní svět věnoval. Jako první mne vedly staré duše z mého prostředí, pak je vystřídali draci, Osiris, Horus a Buddha. Přijal jsem hodnotový kruh a další inspirované sdělení. Psal jsem od roku 1987 dosud a bylo toho hodně, často jsem se opakoval. Mé psaní najdete zde: Knihy, texty. Přečtení může každého hledajícího posunout v poznání dopředu. A co jsem prožíval?
Starý svět důsledně střeží své duše a snaží se je dostat zpět pod svoji kontrolu. S tím musí počítat každý, kdo se chce vydat jinou cestou. Počítají s tím také kultovní skupiny nazývané starým světem jako sekty, tedy "oddělené". Přicházely ke mně duchovní bytosti, že mne na mé cestě povedou. Když jsem je odmítl, hned ten samý den přišla jiná bytost, že mne povede. Muslimové si také hlídají a navracejí své duše. Žena si byla vědoma, že v minulém životě byla Muslimkou a tak ji zde doprovázejí Muslimové.
I v realitě starého světa jsme vedeni autoritou, je nám předložena doporučená literatura, abychom přijali ty správné hodnoty. Já však z přesvědčení přijímám informace ze všech dostupných zdrojů poznání a pak si vybírám, co přijmu a co ne.
Přijímám bohy pozemského původu a jednající ve prospěch planety, přírody a lidstva. Za nejvyšší autoritu přijímám Boha dárce života a řádu i s jeho osudovými silami. Je tu mnoho dalších bohů, dominátorů a andělů, každý ať si vybere toho svého. Rozhodující jsou základní hodnoty a životní styl. Důležité je, aby mu pak zůstali věrni. 
Jako příklad uvedu tyto životní hodnoty: sebeláska, láska k tělu a osobní růst, láska ke všemu dobrému a k lidem, skromnost, solidarita, tvůrčí práce, otevřenost a přímost, úcta k planetě, k životu a k duchovnímu světu, vděčnost a další, každý to má jinak.
.