lg_home.gif (3905 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

 

Pokračování - Další psaní

10.06.24 - Kam dál?
.
Píši od roku 1988 a až nyní jsem dopsal a našel nový zájem. Posledních pět milénií zde vládl řád založený na negativní energii, strachu, válkách a úpadku. Dobré bylo, že lidé, kteří obstáli, odešli na jinou planetu, aby se nyní vrátili. Mnozí neunesli podmínky a snažili se odejít zpět. O stavu společnosti bych mohl napsat tlustou knihu, ale omezím se na konstatování, že pro pochopení situace je nutné rozpoznat aktivní skupiny, jejich působení a plány. O to jsem se snažil a nakonec jsem si vybral skupinu se kterou jsem se dohodl na vzájemné podpoře. Nebudu psát kterou, abych neovlivnil volbu jiných. A kde mne můžete hledat?   
Opustil jsem starý svět a hledám osoby nezapojené do společnosti, vyloučené, jen tak přežívající a deprivanty, kterým bylo nespravedlivě ublíženo a odmítnuté. Budeme společně hledat způsob, jak přežít, hledat, spojit se, získat zvláštní schopnosti a prosadit se v novém systému. Budu prosazovat lásku, erotiku a esoteriku.  
Odcházím do oblasti mimo starý svět, to je dáno tím, že jsem se sice snažil starému světu pomáhat, ale neuspěl jsem. Byl jsem odmítnut, žil jsem v izolaci, později už dobrovolně. Toto psaní mi snad pomůže najít souvěrce se kterými bychom šli po nové cestě a vytvořili svět pro všechny.

Hledám přátele mezi lidmi na okraji společnosti.

.