lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

Duchovní svět

Mnoho oblastí lidského života je přímo ovlivněno duchovním světem. Roli duchovního světa nám objasní paralela s funkcí počítače. Člověk jako hardware a duchovno jako software. Funguje to stejně.  
Každá společnost si upravuje vztah k duchovnu podle svého. Je rozhodující, zda společnost vede vlastní nebo cizí duchovno. Velmi zjednodušeně lze říci, že vlastní duchovno zajistí prosperitu, svobodu a budoucnost, cizí způsobuje závislost a vyčerpání zdrojů. Uvedu příklady. Programem křesťanů je spása. Za dobré chování mohou být přesunuti na pusté planety ve vesmíru. Moc se do nebe těší. Komunisté uvěřili, že smrtí vše končí. Také skončilo a komunisté žádnou vlastní spiritualitu nemají. Do Ruska se vrátil Lenin a Lysenko, do Číny se vrátil Mao C´tung, uvidíme. Návraty slavných určí další osud společnosti. U nás jsem invokoval bytosti z Knihy života, ale starý svět je zlikvidoval, aby se udržela stará společnost.  
Spiritualita se bude měnit. Něco zanikne, něco přijde. Mladé generace si vytvoří svůj vlastní svět. Kdo je schopen si upravit svůj vztah k duchovnu, je svobodný. Dostal jsem kouzelné sluchátko pro telepatickou komunikaci, můžete si také vzít. Mít u sebe dobré průvodce, přináší štěstí. Nezapomínat na vděčnost a duchovních bytostí se nebát, přistupovat k nim s láskou.  
Ještě vypíši některá jednání, která mohou způsobit zánik průvodců a ochránců a jejich nepřítomnost způsobí stav vyhoření: poškozování planety a živlů, poškozování a snahy zničit pozemský život, útočit na cizí kulty a jinověrce, působit násilí, mučení a týrání, vytvářet a šířit nemoci, blokovat erotiku a sexualitu, obětovat děti, přikazovat a připravovat války, ...
.