lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

Magie

Je to svět myšlenek, energie a také spolupráce s duchovním světem. Funguje vždy, ať chceme či nechceme, podmínkou je napojení, to však máme skoro všichni. To je dobrý důvod k tomu, abychom o magii něco věděli.
Základem magie je tedy myšlenka a tu si můžeme vytvořit všichni. Průvodci by nám rádi předávali dobré informace, ale mají problém. Vytváříme si lživé představy a informace, které neodpovídají realitě. Naše fantastické představy neodpovídají realitě možná proto, že se snažíme z reality utéci nebo si dosnít, co nám v životě chybí. Mé psaní má podíl sebeprojekce, na to si také musíme dávat pozor. Když něco nebo někoho hodnotíme, sebeprojekci se nevyhneme. Když si to pohlídáme, naše hodnocení se zlepší. Během dne máme spoustu myšlenek a prožívání. Některé myšlenky vysíláme do světa, jiné jsou jen naše. Naslouchají nám naši průvodci. Moji průvodci se snaží, abych byl v pohodě, pak jsou v pohodě také oni. Průvodci jiných lidí mají snahu získávat negativní energii a tak svým osobám působí nemoci a problémy. Tak jsou naše myšlenky základem magie.
Sprostá slova považuji za slova svatá. Vysvětlím. Během dne provádíme celou řadu rutinních aktivit. Zvládáme je v pohodě. Někdy se však stane, že se práce nedaří a důvodů může být více. Nastane situace, kdy už jsme fakt naštvaní a zvoláme „kurva!“. To jsme vykřikli svaté slovo, přivolali jsme zájem duchovních průvodců, pomáhají a práce se začne dařit. Na všechna sprostá slova však reagují průvodci, protože je s nimi spojená energie. Toto psaní se týká všech, i těch, kteří jednají nevědomky, i v tom případě vznikají magické následky.
Další rady jsou pro ty, kteří se věnují nebo se chtějí věnovat magii cíleně. Malá odbočka ke křesťanství: zde není pojem pro funkční harmonickou společnost. Za nejvyšší dobro považují „spásu“, odchod duše „do nebe“, na jiné planety, nejčastěji na Plejády. Kdo si neváží života zde na planetě, ať si tam jde, ale s možností návratu. O tom by měli všichni vědět.
Forem duchovní práce je nespočet. Základem je úroveň šamana a čarodějky. Tito lidé uzdravují, ochraňují, věští lidem s cílem vyřešení problémů a zlepšení života. Používají přitom orákula, nejčastěji kyvadla a karet. Vlivy duchovního světa přijímají pasivně, do duchovna nezasahují. Odměnu dostávají od klientů a je dost vysoká, je to odměna pro věštce léčitele, ale také pro pomoc duchovního světa. Pak jsou mágové a kněžky, ti s duchovním světem spolupracují, nemusí mít klienty, působí na společnost i duchovní svět a odměnou jim jsou výsledky společné práce. Mohou například odstranit deprese, duševní nemoci nebo vyčistit domy ve kterých straší nebo podpořit prosperitu v podnikání nebo správě. Nad nimi jsou kněží a veleknězi, ti rozhodují o tom, kdo bude vládnout a to jak v duchovním, tak i lidském světě. Kdo spolupracuje s duchovním světem, získá jednak schopnosti a ochranu pro úspěšné splnění svého životního úkolu a také sociální zajištění. Na počátku duchovní práce je pozvání ke spolupráci s duchovním světem nebo výzva k věštění či léčitelství. Následuje delší doba přípravy a po ní praxe. Můžeme také sami vyslat myšlenku, že máme o tuto práci zájem.
Rituály a rutina. Rutina je běžná každodenní činnost, ovšem přizpůsobena kultovním zvyklostem, aby nejlépe plnila potřeby a pohodu rodiny. Rituály plní roli spojení souvěrců a jejich průvodců a ochránců, posilují sounáležitost a působí společnou energii pro duchovní svět. Mají svá pravidla, program a symboly. Kniha Sírachovec připomíná obětování dětí a tato praxe se dochovala do dnešní doby, cílem je prodlužení života, i když prodloužit svůj život můžeme mnohem lepšími způsoby.
Duchovní svět zde žije s námi a je stejně různorodý jako lidská společnost. Někdo žije v lásce a jiný potřebuje adrenalin. Já hledám lásku a našel jsem ji, respektuji však celý duchovní svět. Vím, že také my všichni přejdeme do duchovního světa, až nadejde náš čas.
.