lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

Praktická magie

 
 
Magie je něco jako program počítače. Žijeme v realitě, tu vidíme kolem sebe, co nevidímne, je duchovno. To v naprosté většině řídí naše osudy, naše rozhodnutí, štěstí a nepřízeň. Kdo má průvodce a ochránce, od kterých má pohodu a štěstí, ať si toho váží a odesílá vděčnost. Kdo si to uvědomuje, může to i ovlivnit. Schizofrenie se projevuje tím, že duchovno jedná v rozporu s vůlí člověka. To se týká každého z nás a nemusí jít o magii. 
Magie je vědomé působení na život jiných lidí nebo skupiny na základě schopnosti napojení. Na nejvyšší úrovni rozhoduje magie o životě velkých skupin, jejich prosperitě nebo zániku, řeší, kdo bude vládnout, zánikem bytostí působí vyhoření a také působí obnovu bytostí, čili vzkříšení. Uvnitř velkých skupin pak působí kulty a rody, zde se řeší inkarnace a životní styl.   
To bychom měli vědět a pokud má někdo jiný názor, ponechejme mu ho.
Nad tím vším působí Nejvyšší Bůh a osudové síly, které role zde přidělují.
Mým záměrem je však psát o magii na nejnižší úrovni, také zde se pracuje s informacemi a energií, nejčastěji jde o věštbu a léčitelství. Také zde je základem schopnost napojení a tvůrčí představivost. Kdo se zde realizuje, nesmí škodit planetě, přírodě ani lidstvu, jeho snahou má být tvorba harmonické a tvůrčí společnosti a hlavně pomoc lidem v jejich těžkostech.
Jde o velmi cennou aktivitu, komu je zaměřena, ten ji podporuje a dobře platí. 
pokračování