lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

Budoucnost

Věci příští se odvíjejí jednak jako přirozený následek toho co je a bylo, pak také jde o proroctví sil, které mají na situaci vliv. Lidé se schopnostmi napojení dostávají zprávy o nehodách a když je neodmítnou, tak se stanou a odpovědnost mají lidé, kteří je neodmítli. Druhým jevem v oblasti proroctví je vyhlašování katastrof a válek pod cizí identitou, dnes již nežijících proroků, dnes nejčastěji Nostradama nebo Baby Vangy. Velmi často se stane, že se vyhlášená proroctví nenaplní, protože se najde někdo, kdo je eliminuje. Proroctví jsou něčím plánem a kdo je plánuje, snaží se je také prosadit, když je jako plán přijmou lidé, tak si je prosadí. Kauzalita ve vývoji hraje důležitou roli, lze takto chápat celou historii. Říká se, že historii píší vítězové. Také se říká, že události lze správně posoudit až s odstupem času, až pomine balast a zůstanou skutečně rozhodující události. Každý kult a každá skupina mají vlastní historii a kdo zde chce udělat kariéru, musí se s tím seznámit a také s jejich knihou života, v ní jsou zapsány významné osobnosti. Uvedu například „Přemožitele času“, má asi 23 svazků. Křesťané mají své svaté, stejně tak všechny církve.
Poznáváme minulost, protože obsahuje kauzalitu, která se uplatní i v budoucnosti. Rozhoduje, kdo vládne a v jaké stavu je duchovní svět. Nyní například v Číně vládne Mao ce´ Tung, v Rusku Lenin a Lysenko, v Anglii Oliver Cromwell a jsem zvědavý, zda to někdo může poznat a potvrdit. Ukáže to až vývoj, měl by tomu odpovídat. Co tedy očekávám?
Lidská činnost produkuje velké množství energií, tak se celá mění na teplo, to ohřívá planetu více, než skleníkové plyny. Pokud jde o CO2, ten potřebuje vegetace a účinně ho snižuje. Probíhá zesložiťování techniky, zejména telefonů, automobilů a vůbec veškeré elektroniky, možná jsme na vrcholu a bude následovat vyhodnocování a zjednodušování funkcí a ovládání. Možná právě s tím souvisí zdražování energií a to povede k hledání alternativních zdrojů elektřiny, fotovoltaických panelů, větrných a vodních elektráren. Nyní nám vládne stará garnitura, mladí se také projevují, ale zatím nevládnou. Staří vládci si snaží jen udržet své výhodné pozice, tím stát přestává fungovat a lidé hledají náhradní zdroje přežití. To se daří, způsobů je hodně a politici, zejména opozice smutní, že lidé o stát ztrácejí zájem. Už ani v hospodě se o politiku nezajímají. Zmoudřeli jsme, už je nám jasné, že mocní si své pozice budou držet až do úplného konce. Pak nastoupí nová generace s vlastním programem a svět bude jiný. Jistě jí pomůžeme. Starý svět si snažil své pozice udržet za každou cenu a používal i černou magii. Tím ovšem o černou energii přicházel. Úkolem temné energie bylo odebírat životní energii lidem a tím zkracovat jejich život. Lidé žijí podstatně déle i proto, že pracovní zátěž je podstatně nižší. Dlouhý život se stane realitou, lidé se budou dožívat sto a více let. To má už nyní vliv na jiný způsob inkarnace a smrti. Do života člověka přicházejí duchovní bytosti které dodávají schopnosti a vlastnosti potřebné ke splnění životního poslání v dané etapě života – a pak zase odcházejí. Měl jsem období, kdy jsem skládal hudbu a pak zase jsem maloval mandaly. Nyní tyto schopnosti nemám. Přirozená víra prosazuje zájem o nahotu a mazlení. To bude přirozený jev, protože lidé budou mít více času a takto se nebudou nudit. Mobilní telefony velmi urychlily náš život, ani si to neuvědomujeme. Stejně tak Internet, tam najdeme potřebné informace. Možná právě telefony a Internet zachránily na civilizaci. K nim se přidala umělá inteligence, její význam ještě nejsme schopni posoudit. Já jí však fandím, nejen proto, že obohacuje pornografii, ale je nestrannou zástupkyní veřejného mínění včetně okrajových názorových směrů. Věřím tomu, že ji mladé generace ochrání před zneužitím. Ještě se musím zmínit o změnách ve válečnictví. Vysilující válka na Ukrajině zkoumá užití všech možných zbraní a ukazuje, že za lidi budou válčit stroje, zejména drony. Válka v Palestině zase ukazuje stav světa, odhaluje moc a stav Židů a Muslimů v dané oblasti. Obě války budou dlouhodobé a vysilující.
.