lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

Dlouhověkost

.
V této době se   dlouhověkost řeší více než dříve snad proto, že starý svět cítí svůj konec a svá privilegia se snaží si udržet co nejdéle. Tento oprávněný požadavek se však týká nás všech. Mám snahu zde sdělit své znalosti a zkušenosti. Věřím, že můj systém je ucelený, to ukáže realita.
Základním předpokladem pro dlouhověkost je dobré zdraví a psychická pohoda. Třetím základním východiskem je touha po dlouhém životě. K tomu ještě dobré vztahy, duchovní služba a přiměřená aktivita. Dalším důvodem bývá u někoho starat se o člena rodiny. To se týká všech a každý toho dosahuje jiným způsobem. Také záleží na tom, jakého věku chce kdo dosáhnout. Každý má naději, že se dožije padesátky, ženy, které nás opustí mladé, zůstanou mladé i v našich vzpomínkách. V sedmdesáti končí střední věk a člověk se stává seniorem. To je první mezník a další jsou po deseti letech nebo podle zdraví a dalších okolností v konkrétním roce. 80, 90, 100, 120, 150 a trvale. Mým údělem jsou zajištěné inkarnace. Tělo má jít do hrobu zhyndrované, přesto každý usiluje o dobré zdraví až do konce života.
Obecně tedy: touha po dlouhověkosti, posychická pohoda, dobré zdraví, životní úkol, dobré vztahy, zajištěná inkarnace, duchovní služba, aktivita.
Každý to má jinak a já jsem schopen dlouhověkost zajistit nebo k ní alespoň přispět. Kontakt na konzultace: pohodicka@seznam.cz  mobil 736 44 66 88 
.