lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

Duchovní služba

.
Pojem Duchovní služba jsem zvolil pro všechny formy služeb založených na inspiraci, vedení a spolupráci s duchovním světem. Podstatou je předávání informají a energie. Podle funkce, kterou pak člověk zastává, dostane schopnosti a ochranu. To platí zcela obecně pro všechny.   
Do inkarnace jsem vstupoval s vědomím, že budu psát knihu života. Ve školním věku jsem měl příjemné vize a nereálné fantazie, ale s duchovní službou jsem začal až v roce 1993, to mi bylo 40 let. Moji duchovní průvodci mne vyzvali, abych věštil z karet. Později jsem přidal čtení z ruky, pak léčitelství, účastnil jsem se Astrovíkendu mezi léty 2008 až 2016. Pak jsem se stáhl do ústraní, zrušil jsem živnost a žil z důchodu. Měl jsem stránky medy.cz a medy.eu až do roku 2018. V roce 2021 jsem se stěhoval z Brna do Lanškrouna. Od roku 1999 jsem se trvale bránil útokům temné energie. V roce 2023 jsem obnovil tyto stránky a zaměřil jsem se na dlouhověkost. 
Svým bohatým vnitřním duchovním životem jsem se snažil pomáhat, také jsem vyčistil svět od temné energie okultních útoků. Odměnu jsem čekat nemohl, protože cokoli jsem provedl, někomu jsem prospěl, ale někomu jsem pohoršil. Přijal jsem fakt, že odměnou jsou pro mne výsledky naší spolupráce s duchovním světem. Od klientů jsem bral malou odměnu a tím jsem znechutil mé průvodce, ti mi pak dávali méně hodnotné informace. Dnes bych už pod 1000 korun nešel. Nyní nabízím dlouhověkost a nesmrtelnost. Myslím, že sám půjdu příkladem.
Mám snahu zobecnit rady pro ty, kteří se chtějí duchovní službě věnovat. Nejprve mohou přijmou virtuální "kouzelné sluchátko" pro schopnost napojení a telepatie. Je nutné si vybrat duchovní cestu, tedy víru, která bude zcela v souladu s vlastními hodnotami a životní cestou. Zde si zamilujete duchovní bytosti a budete jim posílat lásku a vděčnost. Budou pomáhat a po odchodu ze života se k nim přidáme a budeme lidem souvěrcům pomáhat. Také je možné vstoupit do dalšího života třeba proto, abychom zdokonalili své schopnosti a plnili nějakou životní roli.  
.