lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

Schizofrenie

Svůj názor nikomu nevnucuji, ale rád bych vypsal svoji zkušenost se schizofrenií, možná to někomu pomůže. Pro mne je schizofrenie manipulace člověka k nevhodnému chování duchovním světem. Člověk je odmítnut společností pro svoji odlišnost, buď je problémový nebo tvůrčí způsobem, který společnost odmítá. Záleží na charakteru manipulující duchovní skupiny. Krátkodobou manipulaci vnímáme jako hypnózu. Lidé neznalí jsou zcela ovládnutí, zatím co schizofrenici hypnóze nepodléhají, protože ji prožívají stále.
V mládí jsem míval silné snové představy, někdy od 15ti do 68 let jsem prožíval „boj o duši“, vše v rámci schizofrenie. Jedna duchovní skupina mi působila problémy, druhá mne ochránila a problémy eliminovala. V takovém prostředí jsem duchovně rostl. Prý šlo o kompenzaci chybějící výchovy. Je ovšem pravda, že dobrá výchova schizofrenii předchází. Duchovní svět nás vybízí: udělej to a to! Kdo je schopen nevhodné návrhy odmítnout, schizce nepodléhá. Naopak jiný duchovní svět, přátelský, nám velmi pomáhá. My je nazýváme přáteli a posíláme jim svoji vděčnost a udržujeme společné rituály. Některé funkce nelze bez duchovní podpory vůbec plnit. Kdo o duchovní podporu přijde, prožívá stav vyhoření. To se projevuje ztrátou motivace, nerozhodností, zapomnětlivostí a depresemi. Lze to obnovit přestupem na jinou víru, na jiný kult. Při obrácení se ruší karma, kredit, a člověk začíná znovu s čistým štítem. Musí však opustit staré hodnoty a přijmou hodnoty nové, nové duchovní autority a nový životní styl. Také se hledají a přijímají souvěrci, vstupuje se do jejich skupiny a přijímají jejich rituály. Pokud jde o mne, jsem stále sám a nezávislý, jsem napojen přímo na osudové síly napojené na Stvořitele, protože jsem žádný kult nepřijal a chtěl bych vytvořit nový kut, Přirozenou víru. Jsou mi blízké skupiny napojené na Stvořitele, protože ve svých rituálech uplatňují nahotu a erotiku, nikoli pouze hedonismus.
Často se pojmy schizofrenie a paranoia spojují jako paranoidní schizofrenie. To v případě, že člověk se schizkou má pocit, že je pronásledován. Také já jsem byl pronásledován, ale jako paranoik jsem si nepřipadal, protože jsem ve své představě všechny útočící energie a bytosti úspěšně ve své představě likvidoval. Matouš píše: „10, 28 A nebojte se těch, kdo zabíjejí tělo, ale duši zabít nemohou; bojte se toho, který může duši i tělo zahubit v pekle.“ Na tento citát jsem si vzpomněl, když jsem útočící bytosti a energie spaloval po tisících. Když jich byl bilion, přestal to duchovní svět počítat a že jich pak bylo mnohonásobně více. Souviselo to s koncem světa, kdy se sem nahrnulo mnoho sil se záměrem proces ovlivnit a udržet si moc nad planetou. Nestalo se tak. Mnoho vesmírných i pozemských sil zaniklo a přímým důsledkem toho bylo prodloužení lidského života. Příčin je však více.
A jak se zbavit schizky? Okolnosti vzniku jsou dvě a lze tomu předejít. Za prvé být ukotven na dobré duchovní cestě a dodržovat zásady, druhým důvodem je dobrá výchova, která dá dobré zásady a hodnoty. Tím lze odstranit schizku i poté, co se projeví. Já mám schizku, ale zbavit se jí nechci, průvodci a ochránci mne vedou správnou cestou, jsou zdrojem mého klidu, pohody a bezpečí. Inspirují také mé psaní „píšící rukou“. Jsem vděčný duchovnímu světu, nejvyšším autoritám i osobním průvodcům. Spolehnout se dá na síly se shodným původem.
Tedy na „vlastní síly“. Odhaduji, že se situace zklidní, protože odešly síly působící násilí, otroctví, manipulaci a trauma, jejich služebníci pomalu končí v pekle a všichni, kdo se podíleli na odvoz zlata na Plejády už také skončily a služebníci zůstali bez podpory.
Klasická schizofrenie bude na ústupu, ale probíhající společenské změny, zejména snahy pro jejich zastavení vyvolávají deprese a obavy z budoucnosti. Řešením je nesledovat zprávy a hledat způsoby přežití a vylepšení života. Znalost duchovna tomu pomůže.
.