lg_home.gif (3905 bytes) lg_prirozenvira.gif (2729 bytes)

lg_2024.gif (2700 bytes)

osobní věštba

Ahoj Pavle,
otázka číslo jedna, jak se ti v Lanškrouně bude dařit: karty ukazují hodně Holí, časových karet, čili zcela jistě bude tvoje budoucnost spjatá s Lanškrounem a jsou tam dvě cesty, ty máš kartu Mága a když jsem se ptala po druhé, tak dokonce i Blázna, nejvyšší karty v systému, čili ty sám si rozhodneš, kterou cestou půjdeš. Jedna cesta je, že v Lanškrouně zažiješ zklamání a nebude tě to tam nějak naplňovat ani se ti dařit, bude to spíš od tebe Oběť, že tam žiješ nebo tak to budeš vnímat. (Ale nečeká tě tam nic vyloženě tragického spojeného například se zdravím, to se bát nemusíš, možná jedině v úbytku energie. Ale po fyzické stránce ti Lanškroun prospěje.) Dál karty ukazují druhou cestu, kde je karta Práce a Slunce, také škola školení kurz. Je to cesta práce na sobě, naučení se něčeho nového a prostě nestagnovat. Slunce je, co se zaseje, to se sklidí. Takže pokud budeš dál praktikovat třeba magii, bude ti jedno, jaké vyznání mají lidé okolo tebe a nebudou ti vysávat energii. Ale každopádně máš spíš cestu individuality, Císaře, podle karet v tomto regionu nemáš hledat spolupracovníky, pokud bys chtěl u někoho kurz, tak u někoho odjinud, tak já bych samozřejmě doporučila Ravena. Také bys mohl rozjet vlastní kurzy a žáky bys našel v Lanškrouně a okolí. Zajímavé je, že Raven také bydlel v Lanškrouně a říkal, že je tam hezky. Řekla bych, že každý mág si má projít Lanškrounem, asi tam bude nějaká energie. Každopádně se ukazuje pro tebe dobrý krok, že jsi se přestěhoval z Brna, a že by tě v blízké době měla čekat nějaká náhoda, které budeš moct využít. To je právě ta druhá cesta (cesta práce) namísto stagnace. Karty ukazují, že se budeš moct vydat na duchovní cestu, napsat zde knihu, najít si žáky a vyučovat je.
Kdybys něčemu nerozuměl, tak určitě se ptej. A v dalším mailu jdu na E., tento jsem nějak rozepsala, co? :-) Ale tak to, kde člověk žije je důležité, zvlášť pro duchovní bytosti.

Ohledně E. K. se ukazuje karta spolupráce, Práce, Peněz - takže jak jsem ti v minulém mailu psala, že si nemáš hledat v Lanškrouně spolupracovníky, spíš žáky, tak s Evou by spolupráce byla výnosná. Právě spolu byste mohli dělat nějaké kurzy magie, šamanství, bubnování klidně. Je tam i karta Velekněze, takže jí zřejmě můžeš mnoho dát a naučit, což už zřejmě i děláš. Je tam i karta Rozkoše, takže mezi vámi je i sexualita, ale u ní je Útlak, čili by se dalo říct, že v tomto směru to někdo blokuje. Nějaký muž, jiný než jsi ty, kterého E. taky dlouho zná.
3, S El. bude ten vztah i nadále pokračovat tak, jak je. Jediné, kdo by tento vztah mohl pokazit, je ona sama, má kartu Měsíce, což znamená, že by ji mohli čekat deprese, úzkosti a mohla by se před všemi uzavřít, tedy i před tebou. Ale bylo by to dočasné, možná tě v budoucnu požádá o pomoc, třeba i finanční, že se dostane do finanční tísně. Fyzické zdraví jí bude sloužit, jde spíše o duševní zdraví, které by na podzim či o Adventu se mohlo malinko zhoršit, ale nebude to tebou. Směrem k tobě také někdy může jít o vymezení si dominance, aby věci byli podle ní a ne podle tebe, to zejména v oblasti sexuality.
4, Ano, budeš, to už jsem vlastně popsala v té první zprávě. Ale jen pokud budeš sám chtít, ukazují se ti vysoké karty Mága a Blázna. Rozhodneš si o tom sám, ale bude to pro tebe dobré rozhodnutí. Ještě nejlepší by byl kompromis, že se staneš Veleknězem - Učitelem, kde budeš magii spíše vyučovat než sám praktikovat.
5, Ano platí, nebudeš za sexuální aktivitu trestán.
6, Karty ti ukazují cestu samostatnosti, hlavně finanční. Pořád ti chodí karta Velekněze, snad už pětkrát, karty po tobě chtějí, abys založil vlastní magickou školu v Lanškrouně, třeba s asistentkou E. Klidně i s El., ale tam by se za čas mohla projevit nějaká ta psychická nestabilita z její strany. Stále se ti ukazuje karta Desítka Disků, čili mohli by na tebe čekat nějaké peníze, ale je u nich Útlak, čili v současné době zřejmě nežiješ úplně v Hojnosti, ale při troše úsilí a práce bys v Hojnosti být mohl. A dokážeš to sám.
M. .
.

Asi až teď je správná doba, protože jsem se konečně k němu dostala. Každý výklad si podle mě řekne, kdy chce být vyložen. Tak první otázka, přichází mi karta pevné spojení se sexualitou a se sexuální magií, čili otázka by se dala formulovat, jestli je magie (sexuální) tvoje cesta, tak ano, máš kartu Blázna, nejvyšší, ale také je to karta dočasné samoty a magické práce o samotě, zřejmě je to nějakou dobu tvoje cesta, pak je tam karta Zisk, čili bys magické postupy a výklady (v této době ne sexuální!) měl zpeněžit, začít nabízet více lidem. Také ti přichází do cesty Velekněžka v budoucnosti, ale to je spíše k té tvojí třetí otázce.
Odpověď na druhou otázku je, že erotika v novém věku má být skrytá, nemá se tolik veřejně nabízet, aby se nevyčerpala její síla, má sloužit jako skrytá "zbraň" mága/čarodějky/kultu. A dopracovat se k ní mají jen ti nejzasvěcenější. V tom skrytém tajemství má být v novém věku její síla.
Tvoje role v tom je právě že máš pracovat s erotikou zatím sám na fyzické rovině, ale snažit se propojovat skrz Astrál s dušemi na stejné vyspělé úrovni. Tohle by ti do života mělo přitáhnout Velekněžku, krásnou a duševně vyspělou ženu, spolu s kterou budete praktikovat magii (sexuální pro sebe) ale mohli byste spolu dělat kurzy a výklady. Psát máš pokračovat, i díky tvému psaní se hodně věcí mění na duchovní úrovni a pomaleji po té i na hmotné. V tomto psaní a sdílení myšlenek můžeme s Ravenem a mnou pokračovat. Karty to zatím vidí spíše virtuálně.
Jinak v karmě nemáš nic negativního, dokonce si ji svou činností zlepšuješ, v příštím životě bys měl být zrozen jako Velekněz, který bude zasvěcovat nové členy.
M.

.