slunce.jpg (11665 bytes) lg_medyeu.gif (2135 bytes) Přirozená víra, vstup
lg_eng2.gif (2255 bytes) lg_esper.gif (713 bytes)

Spirituální obrana1

15.5.2006
Pasivní obrana, amulety a zaříkávání
je dosavadní běžnou praxí, která však pomáhá pouze proti duchům-zvědavcům, nikoli proti militantním útočníkům. Druhým krokem je zvolení si svého osobního průvodce a dodržení zásady, že veškeré duchovní kontakty půjdou pouze přes něj nebo s jeho souhlasem. Tím průvodcem může být duch zemřelé osoby, která si za života získala naši přízeň. Tohoto průvodce je nutné chránit a to tím, že je budeme každý den evokovat, tedy volat a budeme si s ním povídat jako s osobou živou. Útočná praxe může tuto bytost nahradit cizí vesmírnou entitou. Je zde jednoduchá možnost ověření, ve své představě do této bytosti vložíme ověřovací princip, sexuální princip falus nebo vulvu a ty způsobí, že vetřelec zanikne. Pokud máme ještě pochybnosti, vložíme do bytosti planoucí srdce lásky a ta se může změnit v ještěra nebo hada a pak musíme buď opět vložit planoucí srdce lásky, které podobu vrátí nebo ještěra či hada zabít. Třetím ověřovacím principem jsou podvazky promiskuity, tedy i promiskuity duchovní, který může přijmout jen bytost, která respektuje náboženskou svobodu. To jsou možnosti prověření identity duchovních bytostí, kterými se bráníme proti záměně osobních průvodců. Jedná se o základní pravidla pro každou spirituální praxi.
Duchovní či astrální svět je světem představ. Myšlenky a představy jsou pro tento svět realitou a my máme schopnost svými myšlenkami tuto realitu dotvářet. To, co je pro nás pouhou myšlenkou, je pro duchovní svět realitou. Ale i člověk je ve své podstatě duchovní bytostí a proto i nás mohou myšlenky ohrozit. Náš společný svět je i světem energií a tyto energie mohou uzdravovat i zabíjet. Především se musíme zbavit strachu. Přejme si, aby strach zmizel ze světa, aby žádná bytost nemusela mít strach. Jednejme tak, abychom byli vždy schopni obhájit sami před sebou své skutky a tím se strachu zbavíme. Něco jiného je obava založená na znalosti reálného ohrožení, kterému se tím vyhneme. Veškerá obranná aktivita je založena na zvládnutí představ a energií. 
Pro svoji ochranu můžeme kolem sebe rozsvítit modré světlo, pak jsme pro duchovní svět neviditelní a žádná duchovní bytost nás neuvidí a nemůže kontaktovat. Další možností obrany je odmítnutí cizích bytostí, podobně jako kůzlátka nesměla otevřít vlkovi. Pokud nás chce kontaktovat nějaká duchovní bytost, zeptáme se jí, ke kterému bohu patří. Pokud odpoví, že Bůh je jen jeden, odmítneme ji. Odmítneme i toho, kdo se představí jako "náš přítel". S takovými bytostmi nikdy neuzavíráme smlouvy ani dohody. Jednáme pouze s bytostmi z vlastního kultu a to bez ohledu na postavení a moc, kterou máme.  Jednáme také pouze s bytostmi, které se nám představí jménem, pokud patří ke stejnému bohu. Spirituální  smlouvy a dohody mezi bytostmi z rozdílných kultů mohou uzavírat pouze pověření mágové a ti vědí, že naprostá většina smluv zůstane nakonec nenaplněna.
Tyto schopnosti běžně mohou osvojit mediální osoby, šamani a čarodějky. Další schopností je zabíjení duchovních bytostí. Kdo získá tuto schopnost, může se považovat za mága nebo kněžku. Získal jsem tuto schopnost poté, kdy na mne začaly v mé představě útočit noži bytosti v kutnách s kápí. Dříve než stačily zaútočit, rozpáral jsem je nožem. Způsobů, jak zabít duchovní bytost je celá řada a vím, že tyto schopnosti získá každý, na koho budou bezdůvodně a neoprávněně útočit duchovní bytosti.
Vyšší schopností je pak skupinová likvidace duchovních bytostí například spalujícím ohněm nebo jejich propadem do moře nebo do země. Tato schopnost je dána mágům dočasně a je jim odebrána v případě, že tuto schopnost již nepotřebují nebo ji zneužijí způsobem, který nejsou schopni obhájit.
Další možnosti obrany může každý získat vnuknutím. Kdo má nějaké životní poslání v rámci Přirozené víry, tomu budou dány schopnosti osobní obrany pro úspěšné dokončení díla.
Důležitou schopností je pak dar reevokace zaniklých nebo ztracených duchovních bytostí. Duchovní bytosti mohou být kdekoli odstraněny a pak se nám nehlásí. V tom případě je stále voláme a hledáme jejich jménem a pro únik z nicoty zpravidla stačí zavolat třikrát. Zaniklé duchovní bytosti se opět oddělí z jednotného společného vědomí jako když se kopírují poškozená data ze zálohy.
Nastala také situace, kdy jsme nuceni chránit své bohy, dominátory a duchovní průvodce. Postup je takový, že ve své představě do jejich ega vložíme pozemské duchovní principy. Těmi jsou falus mužské sexuality, vulva ženské sexuality, podvazky promiskuity a náboženské svobody (po těch se cizí bytost rozplyne) a planoucí srdce lásky (bytost získá původní podobu démona nebo ještěra). Ochrana bohů je úkolem mága.

hory.jpg (35162 bytes)

plevel.jpg (48947 bytes)

Jednejte vždy v dobré vůli a dobré víře.
Pokud nebude možné odsoudit vaše dílo, nemůže nikdo odsoudit ani vás.

Na planetě bude nyní trvale přítomna hrozba zničení duchovní bytosti, diabolův velekněz
bude mít trvale schopnost spalujícího ohně a tato trvalá hrozba sankcí má zajistit návrat
k dodržování kosmických zákonů.