lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Jak zachránit svět

Je otázkou, zda che být svět zachráněn, zda o to někdo stojí, není také jisté, zda nám vývoj může vyhovovat, také není jisté, zda náš pohled na svět je správný, objektivní, pokud se na situaci díváme přes naše zprávy. Zachraňuji svět už 30 let a docela mne to baví, opakuji stále to samé, ale svět mne slyšet nechce, protože každá mocenská skupina si svět zachraňuje podle svého. Mám snahu ukázat harmonický systém, který by mohl vyhovovat všem.
Po dlouhém hledání jsem došel k této zásadě: "Každý sám na svém, za své a podle svého." To se týká všech skupin a všech entit, realizace bude obtížná, zatím platí "Každý podle direktivy na svěřeném, za přidělené peníze a podle přání mocných a nadřízených."
Další zásadu "Vítěz bere vše" bych nahradil zásadou "Tvůrcům nebrat jejich dílo ani zákonnou cestou." Když někdo vytvoří fungující a prosperující firmu, musí mít jistotu, že ho nikdo nebude nutit, aby se jí vydal nebo ji prodal.
Hlásám také zásadu "Chovej se dobře a měj se pěkně." Jednat v dobré vůli a dobré víře.
Jedna zcela praktická rada: "Nech svět světem a snaž se přežít."
Jedna dobrá rada "dobře ti bude jen mezi souvěrci". Snažme se přežít mezi svými přáteli.
Hlavně aby nebyly války. Ostatní potíže se překonat dají, zejména pokud je láska a sexík.
Jak souvisí spiritualita se snahou zachránit svět? Všechny správní procesy jsou velmi ovlivněny magií, magie do vývoje zasahuje více, než pozemské reálné síly. Přitom magie rozhodně nepodporuje řešení ve prospěch pozemského lidstva. Přikazuje každé skupině: "musíš ovládnout celý svět". Hledám, komu to může prospět, ale nic pozemského to není. Snad nějaké entity příchozí z hvězd, snad síly "Galaktické rady". Pokud tomu tak je, pak bude každý subjekt bez napojení na vyšší level situací pouze vláčen bez vlivu na situaci. Do historie vstupují nadnárodní síly. Jedno procento populace, které vlastní 99 procent veškerého majetku, má snahu vlastnit sto procent, tedy naprosto vše. Nemají to pro sebe, až vše získají, budou to muset předat vesmírným mocnostem. Nyní se snaží obnovit správní systém "Římské říše"  vytvořením nového islámského státu, nezdá se však, že je islámský. Však ani tento projekt se nevyvíjí podle původních představ. Opět zde působí magie. Uvidíme, rozhodnuto není.
A kdo nám dosud vládl? Kobry jsou velmi silná entita, kořeny má v Indii. Po roce 2000 k nám přicházelo hodně indických mágů. Už tak aktivní nejsou a ani je není moc vidět. Jejich magickou moc účinně podporovaly právě kobry, ale vládnou samy. Blokování duchovního a sociálního vývoje je zákon vládců z vyššího levelu. Část židů tuto zásadu pouze realizuje, je to "servisní skupina". Myslím si, že všichni muži, kteří nosí na hlavě turban, patří do duchovní skupiny ovládané hady, zejména kobrami. Skutečnost, že už mágové z Indie a s turbany nejsou tak vidět, svědčí o oslabení jejich moci a vlivu v Evropě. Když se s nimi setkám, poukazuji na tristní situaci v Indii. Mám snahu osvobodit člověka z otroctví, ale tato skupina mne rozhodně nepodpoří. Draci a kobry jsou nesporně nejsilnějšími tradičními entitami. Zda svoji moc posílí, to je velká otázka. Turbany nosí ještě Peršané, těm pomáhají vlci, a Saudové, ty podporují Strážci. Na začátku mé duchovní cesty mi také nabízeli duchovní princip černého hada, černé magie, ale odmítl jsem to. Nyní to vidím tak, že žádná entita si nepodrží svoji moc, to se týká také Avatárů, Tvůrců, Ještěrů a Draků, buď se budou muset dohodnout nebo vznikne něco nového z pozemské lidské tradice.
Co bude