lg_prirozvira.gif (2855 bytes)   lg_prirozvira15.jpg (7516 bytes)

Přirozená Víra

Co bude

Může být leccos, ale něco bude určitě. Můžeme očekávat nekonečné pohasínající boje, protože není jasné, kdo by měl jednat o míru. Kdo by měl dojednat mír na Ukrajině? A kdo by měl ujednat mír na blízkém východě? Snad nadnárodní nebo těžařské společnosti? Uvidíme.
Trvalé téma jsou skleníkové plyny, které prý způsobují zvyšování teploty, povodně a sucho. Toto téma budeme ještě dlouho řešit, ale exhalace se podílejí jen z části. V podstatě jde o to, že se vyrábí velké množství energie. Těží se ropa, zemní plyn, uhlí, uran, vyrábí se elektřina a vše se nakonec mění na teplo, které planetu ohřívá. Zatím se planeta ochlazuje rozpouštěním ledovců a ledového příkrovu moře, ale i tak se teplota zvyšuje a snižují se vodní srážky a ubývá vody. Píši to sem do Přirozené víry, protože jde o inspirované varování pro mnoho generací. Rostoucí teplota planety bude limitující pro život na planetě a pro vztahy mezi skupinami.    
Co s tím? Zvýšit podíl elektrické trakce v dopravě, přesun života pod zem, obnova vegetace, změna hospodaření s vodou, čerpání vody z velké hloubky pod pouštěmi na solární pohon. Topit budeme tepelnými čerpadly a větrat přes výměník tepla. Tomu všemu budou bránit výrobci energie co sedí v kancelářích s klimatizací. 
Na straně druhé už pominulo několik existenčních ohrožení. Migraci obyvatel zastaví jedině obnova životních podmínek na opouštěných územích. Růst sebevražd zastaví uvolnění v oblasti lásky, erotiky a sexu. Šíření pohlavních nemocí je spirituálně blokováno a početí je podmíněno přítomností duchovní bytosti připravené pro nový život.
Bude posilovat stav vyhoření, který zabrání zejména vzniku nových válek a mocenské zvůle. Napraven bude finanční systém a posílena správní autonomie. Lidské otroctví bude odstraněno. Bude uvolněna cesta lidskému poznání a osobnímu duchovnímu růstu. 
Příchozí z hvězd se mohou za pozemšťana považovat až v lidské inkarnaci. Plné uznání bude ale až v inkarnaci druhé. Můžeme tedy očekávat velké změny, přijdou s každou novou generací. Budeme měnit životní podmínky, správní vztahy, etiku a profesní uplatnění.
O podobě světa nakonec rozhodnou lidé se schopností masívní invokace podle toho, jaké duchovní a sociální skupiny ze světa odstraní a které do světa vrátí.
Láska a erotika