slunce.jpg (11665 bytes)   lg_medyeu.gif (2135 bytes) Přirozená víra, vstup
lg_eng2.gif (2255 bytes) lg_esper.gif (713 bytes)

První sdělení

Cílem projektu  "Přirozená víra"  je soustředit jednotlivé spirituální pozemské kulty, navázat mezi nimi kontakt a prosadit jejich uznání státem. Zapojit se mohou jednotlivci i skupiny, pokud souhlasí a prakticky uplatňují tato pravidla:

1) bůh je jen jeden a projevuje se přírodními zákony a kauzální zákonitostí. Každý je schopen jej najít ve svém srdci a nemusí proto chodit do žádné církve.
2) spirituální podpora člověka je zcela přirozená a nijak neodporuje lidské přirozenosti. Duchovní bytosti člověka chrání a vedou.
3) veškerý sociální kontakt je možný pouze na dobrovolném základě a člověk vždy musí mít možnost alternativy.
4) společnost na základě autority smlouvy může mít jen jeden stupeň řízení. Osobu v osobním kontaktu se všemi podřízenými a pro kontakty mezi skupinami.
5) veškeré jednání musí být na základě dobré vůle a dobrou vůli musí předpokládat i na straně druhé.
6) pozemská příroda a pozemský člověk jsou schválené vesmírné archetypy a není dovoleno je ničit. Člověk pozemský je předurčen k tvůrčí službě a k tomu musí mít přístup ke stromu poznání a k tvůrčím informacím.
7) každý zapojený člen nebo skupina mají své vlastní programy a nejsou jeden druhému nadřízeny.
8) praktickým úkolem sympatizujících a zapojených osob je shromáždění potřebného počtu podpisů pro registraci bratrstva "Přirozená víra"*.
9) Přirozená víra je určena všem, kteří chtějí vybudovat své malé království a to, co žádají pro sebe, přiznávají jako oprávněný požadavek i jiným.
10) kdo zneužije myšlenku Přirozené víry k prosazování vlastní totalitní sobecké moci, může být zničen sankčními nástroji. Je nutné dodržovat pravidla "Žij a nechej žít" a "Přej a bude ti přáno".

 

Hlavním důvodem této aktivity je spojit síly spirituálních skupin a jejich uvedení na duchovní scénu. Také vzájemná podpora a znalost skupin má posílit jejich moc a vliv.
  Dalším krokem je sesbírání podpisů a žádost o společnou registraci. Pak mohou nastat dvě varianty. Buď náboženská svoboda zahrne i Přirozenou víru a sociální evoluce bude pokračovat nebo společnost Přirozenou víru odmítne a pak bude nutné změnit společnost.
  Přirozená víra je alternativou ke kultu falešného Stvořitele, Krista a Hospodina, také k Islámu a destruktivním sektám. Jde o spirituální sdružení lidí dobré vůle a nesobecké moci.
  K překonání jazykové bariery v evropském prostředí navrhuji přijetí Esperanta. 
  Kdokoli by organizoval "Přirozenou víru", měl by jen malou pravomoc. Jeho úkolem by bylo předávat a schraňovat informace. Jeho úkolem by však také bylo sledovat, zda všichni, kdo se přihlásili ke společné cestě, dodržují pravidla. Kdo je porušuje, toho má nadřízená autorita právo napomenout nebo vyřadit. 

Mediální duchovní služba