slunce.jpg (11665 bytes)   lg_medyeu.gif (2135 bytes) lg_esper.gif (713 bytes)Přirozená víra, vstup lg_eng2.gif (2255 bytes)   

Mediální služba
šaman-ka, čeroděj-ka, mág a kněžka

  Přirozená víra obrací člověka k lidským duchům a opouští svě andělů a démonů.
  Svět bytostí je především světem duchovním a pak také ovšem světem bytostí inkarnovaných do hmotných těl pozemského typu. Je v zájmu všeho živého, aby oba tyto světy se naučily spolupracovat. Svět lidí přijímá ze světa duchů  informace a duchovní svět má prostřednictvím člověka a inteligentních zvířat podíl na životě. Planeta Země (Terra) je jedinou vesmírnou planetou, na které vnikají duchovní bytosti. Vznikají tím, že se oživující energie postupně moderuje a zdokonaluje ve stále vyšší formě těla a sociálního života.
  Oba světy jsou odděleny a v zájmu zachování určitého systému jsou i od sebe izolovány. Jednotlivé vybrané osoby pak mohou jako osoby mediální kontakt mezi světy zprostředkovat. Duchovní principy, které se mediální praxe týkají jsou (zaječí) ucho jasnoslyšení, oko jasnozření a tužka automatického psaní. Mimo kontakt pobývají duchovní bytosti v paralelních prostorech nebo na hřbitovech.
  Mnohé duchovní bytosti se pak inkarnují do nových těl a kontakt s rodinou pak může mít mnoho podob, od harmonie až po celkové odcizení. Aby se předešlo možnému riziku, lze do inkarnace povolat ducha vzešlého z vlastních řad v rámci rodu. To jsou důvody k zajištění kontaktu mezi duchovním a lidským světem. Mimo to duchovní svět člověka inspiruje, chrání a vede k určitému životnímu stylu.
  Kdo si přeje vykonávat mediální službu, ať tuto myšlenku odešle do duchovního světa. Adresovat ji může zemřelé osobě, se kterou měl za života dobré vztahy nebo se kterou se sice nesetkal, ale které si váži pro její skutky. Druhým krokem je ovládnutí vlastních myšlenek tak, aby se nehonily mozkem. Být bez slovní myšlenky a  vnímat jen intuitivní myšlení, je dobrým výsledkem. Pak můžeme přijmout a rozpoznat myšlenku cizí, která k nám došla v telepatii. Pokud jsme tedy schopni duchovní svět nějak vnímat, chovejme se k němu jako k žijícím lidem. Naučme se používat kyvadlo a vykládat karty.
  Pro další přípravu je dobré všeobecné vzdělání a pak znalost psychologie, sociologie a také zdravověda na středoškolské úrovni. Magii a čarodějství není nutné studovat ze žádných knih, snad jen kvůli ujednocení pojmů a přehledu, co dělají druzí. Duchovní jednání můžeme řídit svým srdcem, tedy přirozeným talentem a svědomím. Jde o svět myšlenky, kdy k člověku přichází myšlenka a člověk myšlenkou reaguje. Svět myšlenky je pro duchovní svět jako pro nás realita. Můžeme tedy jejich realitu měnit, pokud jsme k tomu ovšem povolaní.
  Lidská moc začíná tam, kde je člověk přesvědčen o tom, že prosazuje správné a oprávněné zájmy. K prosazení může pak dostat specifickou moc jako dar a nástroj své služby. Kdo mocenské schopnosti zneužije, tomu budou zase odebrány. Další zásadou je, že každá mediální osoba, tedy šaman a čaroděj bude usilovat o prosperitu vlastního kultu a nebude nikdy narušovat svět jinověrců. To je v kompetenci mága a má to svá přísná pravidla.

 

 lide.jpg (36088 bytes)

 

Co nabízí Přirozená víra?